Cos cumparaturi

Cosul este momentan gol

Echipamente care îți fac viața mai ușoară în bucătărie

Echipamente care îți fac viața mai ușoară în bucătărie

A venit toamna și odată cu ea parcă a crescut și cheful de stat în bucătărie și pregătit bunătăți pentru familie. Gătitul nu trebuie să fie o corvoadă, mai ales dacă ai la dispoziție instrumentele și echipamentele necesare. Astăzi vom vorbi despre câteva produse pe care ar fi bine să le ai în casă dacă te pasionează gătitul pentru că îți vor ușura cu mult munca și îți vor scurta timpul petrecut în bucătărie.

  1. Mașină de făcut paste

Dacă ești un iubitor de paste, atunci această mașină de făcut paste nu trebuie să îți lipsească din bucătărie. Desigur, poate te întrebi de ce să te chinui să faci tu pastele, când le poți cumpăra din magazin. Răspunsul este unul simplu: pastele făcute în casă sunt mult mai gustoase. În plus, nimic nu se compară cu satisfacția de a mânca paste artizanale realizate chiar de mâinile tale. Modul de lucru este chiar simplu: prepari aluatul, îl frămânți și apoi îl dai prin mașină. Pentru aluat ai nevoie de aproximativ 300 grame de făină de grâu dur, 3 ouă și un praf de sare. Frămânți aluatul până ce devine elastic, îl lași aproximativ o oră în frigider, apoi îl lucrezi cu mașina de făcut paste. Poți pune spaghetele imediat la fiert pentru o porție delicioasă de paste sau le poți lăsa la uscat pe hârtie sau pe un uscător special de paste.

  1. Feliator de cartofi pai

Nu sunt buni pentru dietă, dar îi iubește toată lumea. Vorbim desigur despre cartofii pai! Dacă și la tine în familie se mănâncă mulți, atunci poate ar fi timpul să faci loc în bucătărie pentru un feliator de cartofi pai care te ajută să economisești timp și să obții niște cartofi parcă scoți din reclamele cu mâncare fast food. Este ieftin, realizat din inox, deci durabil în timp, și ușor de folosit. Feliatorul de cartofi pai se va dovedi a fi util mai ales când pregătești o cină pentru o familie mai mare. Tu poți curăța cartofii, în timp ce un alt membru al familiei se joacă cu acest feliator. După cum am spus, este ușor de folosit, deci poți pune inclusiv copiii la treabă atunci când vine vorba de pregătitul mesei!

  1. Aparat electric pentru pizza

Am început articolul cu mâncăruri din Italia și îl încheiem în același mod. Nu aveam cum să nu îți recomandăm acest aparat electric pentru pizza care se poate folosi și ca mini grill pentru legume și carne. Aparatul are un diametru de 28 centimetri și este perfect pentru coacerea unei pizza proaspăt pregătite sau chiar și a uneia congelate. Nu trebuie să te mai chinui cu coacerea la cuptor, când ai la îndemână acest aparat pentru pizza.

Așa că, alege unul dintre aceste echipamente și ușurează-ți munca în bucătărie! Vei vedea că vei petrece mai puțin timp gătind și cel mai important, vei găti nu doar pentru familie, ci și cu familia lângă tine pentru că așa îi poți pune și pe restul la treabă. Cei mici se vor distra pe cinste făcând paste sau feliind cartofii!

Articolul anterior
Urmatorul articol
Inapoi la PEDAVO BLOG