Cos cumparaturi

Cosul este momentan gol

Sustinem programele de educatie si dezvoltare a copiilor din Romania.

Suntem parinti si intelegem cat de important este viitorul copiilor nostri. Ne pasa profund de educatia si dezvoltarea lor si suntem dedicati sa contribuim la crearea unui viitor prosper pentru ei. Cu iubire si dedicare, ne implicam in educatia copiilor din Romania si sustinem programele de educatie si dezvoltare.

Daca ai intrebari referitor la implicarea noastra in aceste initiative, sau daca vrei sa te implici scrie-ne la contact@pedavo.ro iar noi o sa va oferim toate detaliile de care aveti nevoie.

De ce consideram importanta implicarea noastra?

Cateva Statistici

Educatia este cu siguranta una dintre cele mai urgente probleme cu care se confruntă Romania astazi.

In cadrul sistemului educational din Romania, aproximativ 1.2 milioane de elevi invata in scoli cu o infrastructura inadecvata. Cu o rata de abandon scolar de 15%, tara se confrunta cu cea mai mare rata din Europa, avand un impact negativ asupra viitorului acestor tineri prin limitarea sanselor de succes. Peste 50% dintre elevi se confrunta cu analfabetism functional, reflectand dificultatile lor in a intelege si comunica eficient. Mai mult, in medie, un singur consilier scolar deservește peste 1200 de elevi, ceea ce contribuie la probleme precum depresia, anxietatea si bullying-ul in mediul scolar.

Ne implicam si sprijinim initiative pentru un viitor mai bun

Este esential sa actionam pentru a rezolva aceste probleme si a oferi elevilor sansa de a-si dezvolta abilitatile si potentialul.

Investitia in educatie nu e doar pentru viitorul lor, ci si al societatii noastre. Suntem siguri ca prin eforturi comune, putem asigura un viitor mai bun pentru elevii din România.

Sprijinim initiative precum narada.ro, avand ca misiune evidențierea nevoilor si problemelor din sistemul educational romanesc si mobilizarea comunitatilor pentru a gasi solutii pentru elevii din Romania. In 2023, ne concentram pe doua obiective majore: asigurarea sigurantei (atat fizice, cat si socio-emotionale) a copiilor si pregatirea lor pentru viitor.

Brand Romanesc - Sustinem si Promovam Afacerile din Romania!

Suntem constienti de importanta sprijinirii economiei locale si a valorilor culturale. De aceea, ne angajam sa colaboram cu producatori si furnizori romani, atunci cand este posibil. Suntem in cautare constanta de producatori si furnizori romani, daca esti unul dintre ei, scrie-ne la adresa de email contact@pedavo.ro.

Ai intrebari?

Scrie-ne un mesaj iar noi o sa va raspundem in cel mai scurt timp posibil, de obicei in maxim 12 ore.