Cos cumparaturi

Cosul este momentan gol

15 ani de experienta

Cu o experienta de 15 ani in domeniu, ne-am dezvoltat relatii solide si de incredere cu distribuitori si producatori de top. Aceste parteneriate ne permit sa oferim o gama larga de produse de calitate superioara, la un raport calitate-pret corect. In fiecare etapa a procesului nostru de alegere a furnizorilor, utilizam metode stricte de verificare pentru a asigura calitatea si conformitatea produselor noastre cu cele mai inalte standarde.

O gama larga de produse de calitate superioara, la un raport calitate-pret corect, cu un serviciu remarcabil pentru clienti.

Garantia unui pret corect

Suntem constienti ca alegerea unui produs la un pret competitiv este esentiala pentru voi, iar noi suntem hotarati sa va oferim cele mai bune oferte. Ne straduim sa ne adaptam in permanenta strategia de preturi si sa fim mereu la curent cu evolutiile pietei pentru a va oferi oferte competitive si a va satisface nevoile intr-un mod optim. Vrem sa fiti siguri ca, atunci cand alegeti produsele noastre, veti primi cel mai bun raport calitate-pret.

Flexibilitate

Intelegem cat de importanta este echilibrarea vietii profesionale cu cea personala. Din acest motiv, ne-am adaptat programul astfel incat sa fim disponibili in momentele potrivite pentru tine. Echipa noastra este aici pentru tine de luni pana vineri, intre orele 08:00 si 20:00. Acest interval de timp generos iti ofera flexibilitatea de a ne contacta cand este cel mai convenabil pentru tine. Indiferent daca ai intrebari, ai nevoie de asistenta sau vrei sa afli mai multe detalii despre produsele noastre, suntem pregatiti sa te ajutam.

O educatie solida pentru o Romanie prospera

Suntem parinti si intelegem cat de important este viitorul copiilor nostri. Ne pasa profund de educatia si dezvoltarea lor si suntem dedicati sa contribuim la crearea unui viitor prosper pentru ei. Cu iubire si dedicare, ne implicam in educatia copiilor din Romania si sustinem programele de educatie si dezvoltare.

Brand Romanesc - Sustinem si Promovam Afacerile din Romania!

Suntem constienti de importanta sprijinirii economiei locale si a valorilor culturale. De aceea, ne angajam sa colaboram cu producatori si furnizori romani, atunci cand este posibil. Suntem in cautare constanta de producatori si furnizori romani, daca esti unul dintre ei, scrie-ne la adresa de email contact@pedavo.ro.

Peste 2000 de clienti ne recomanda

Ai intrebari?

Scrie-ne un mesaj iar noi o sa va raspundem in cel mai scurt timp posibil, de obicei in maxim 12 ore.