Cos cumparaturi

Cosul este momentan gol

3 lucruri utile care nu ar trebui să îți lipsească din portbagaj

3 lucruri utile care nu ar trebui să îți lipsească din portbagaj

Călătoria cu mașina la drum lung poate fi o adevărată plăcere și un moment de relaxare dacă pleci de acasă echipat pentru orice situație neprevăzută care ar putea să apară. Bineînțeles, este indicat să plecăm la drum cu gândul că nimic rău nu se va întâmpla și călătoria va decurge exact așa cum ne-am închipuit – fără pană, fără stat în coloană sau fără defecțiuni în urma condusului pe drumuri cu gropi (din păcate, încă mai avem mult de așteptat până ce vom călători doar pe autostrăzi sau măcar pe drumuri asfaltate). Astăzi nu vom vorbi despre lucrurile obligatorii care trebuie să se regăsească în orice mașină (trusă de prim ajutor, roată de rezervă sau kit de reparații pentru pană, triunghiuri reflectorizante, etc.), ci despre acele lucruri utile despre care nici măcar nu știi că ai avea nevoie, dar care se vor dovedi a fi utile în anumite situații.

Tester diagnoză auto universal

Cu siguranță nu te-ai gândit până acum să pui în mașină un tester de diagnoză auto universal. Ca să îți dai seama cât este de util, gândește-te la următoarea situație: ești în drum spre munte cu familia, iar dintr-o dată în bord apare un martor despre care nu știi prea multe. Instant gândul îți fuge la tot felul de situații – Problema este gravă? Mai este sigur să conduc în continuare? Răspunsurile la astfel de întrebări ți le oferă un tester de diagnoză auto. Identifici în cel mai scurt timp care este eroarea, iar dacă totul este ok, o poți șterge și îți poți continua călătoria fără griji. Un tester de diagnoză auto realizează aproximativ 80% din munca unui tester performant pe care îl regăsești la orice service auto. Dacă investești într-un astfel de instrument, economisești bani cu vizitele la service.

Aspirator auto

Dacă călătorești mult cu copiii, știi deja că primul lucru pe care trebuie să îl faci atunci când ajungi acasă este să duci mașina la o spălătorie pentru a aspira toate firimiturile de mâncare și a scoate petele de pe bancheta din spate. Dacă îți echipezi mașina cu un aspirator auto, nu vei mai fi nevoit să fugi la spălătorie pentru că poți curăța mașina într-un mod simplu și eficient. Un astfel de aspirator auto are o putere mare de aspirare și curăță mizeria din locurile greu accesibile.

Invertor de tensiune auto

Dacă ești genul de persoană care iubește spontaneitatea, cu siguranță ai dormit până acum cel puțin o noapte în mașină. Pentru astfel de situații vrem să îți recomandăm un obiect extrem de util: invertorul de tensiune auto. Cu ajutorul lui poți încărca diverse dispozitive pe care le iei cu tine și poți crește gradul de confort în zilele sau nopțile petrecute în mașină. Cum ar fi să campezi cu mașina în mijlocul pădurii, să dormi în mașină și să te bucuri de un film bun alături de prieteni sau familie? Acest lucru poate fi posibil cu ajutorul unui astfel de invertor de tensiune care transformă curentul direct în curent alternativ și îți permite să conectezi orice dispozitiv electronic standard.

Aceste obiecte despre care am vorbit te vor ajuta să ai o călătorie mai sigură și mai plăcută. Nici măcar nu trebuie să investești prea mulți bani pentru a le avea permanent în portbagajul tău, având un preț accesibil tuturor. Îți mai spunem un mic secret: în această perioadă există și câteva promoții, așa că, nu ezita să profiți pentru a le cumpăra la un preț și mai bun!

Articolul anterior
Urmatorul articol
Inapoi la PEDAVO BLOG