Cos cumparaturi

Cosul este momentan gol

Cum alegi aparatul de masaj potrivit pentru nevoile tale?

Cum alegi aparatul de masaj potrivit pentru nevoile tale?

Știm cu toții că masajul are efecte benefice asupra corpului și organismului nostru. O ședință de masaj după o zi grea la locul de muncă te ajută să îți recapeți buna dispoziție, să îți relaxezi mușchii și să eliberezi toată energia negativă. De ce să pierzi timp mergând la un salon de masaj când te poți bucura de un răsfăț la fel de bun chiar la tine acasă, cu ajutorul aparatelor de masaj potrivite? Astăzi te vom învăța cum să alegi corect aparatul de masaj potrivit pentru nevoile tale. Știm cât de grea poate fi această decizie având în vedere multitudinea de echipamente de acest tip de pe piață, așa că informațiile de mai jos îți vor fi de mare ajutor.

Zona corpului – unde vrei să faci masajul?

Aparatele de masaj se concentrează de obicei pe o anumită zonă a corpului – unele sunt destinate masajului facial, altele sunt recomandate pentru masajului gâtului sau umerilor, spatelui, coapselor, picioarelor, etc. Este important de menționat faptul că fiecare aparat de masaj are anumit indicații, dar și contraindicații. Tocmai din acest motiv este important să identifici exact zona pe care vrei să o masezi pentru că un aparat de masaj pentru spate cu siguranță nu va fi bun și pentru masajul picioarelor. Mai mult decât atât, în cazul în care suferi de tromboză sau ai probleme cu coagularea sângelui, ar fi bine să ceri sfatul medicului înainte de a cumpăra un aparat de masaj.

Scopul masajului – de ce vrei să faci masaj?

O altă întrebare la care ar trebui să răspunzi înainte de a cumpăra primul aparat de masaj care îți iese în cale este: de ce am nevoie de un masaj? Unii oamenii au nevoie de un masaj al umerilor după o zi întreagă petrecută pe un scaun la birou, alții vor să elimine kilogramele în plus sau celulita și atunci au nevoie de un aparat de masaj pentru talie sau abdomen – același aparat de mesaj poate fi bun și pentru ameliorarea durerilor menstruale, masajul facial te ajută să scapi de durerile provocate de sinuzită și tot așa. Sau poate doar îți place masajul foarte mult și vrei să îți relaxezi și să îți răsfeți corpul și organismul în acest fel în fiecare zi. În funcție de răspunsul la această întrebare vei putea face o alegere corectă a aparatului de masaj.

Tipul de masaj – funcții și caracteristici

Există aparate de masaj care încălzesc zona cu probleme, aparate care folosesc tot felul de funcții de vibrare (superficială sau profundă), aparate cu bile sau role care masează zona, aparate cu radiații infraroșii, etc. Dacă ai ajuns la câteva opțiuni finale, analizează funcțiile și caracteristicile suplimentare. S-ar putea să fii surprins să vezi funcții de drenaj limfatic sau de exfoliere la un aparat pe care vrei să îl iei pentru relaxare. Bineînțeles, toate aceste funcții reprezintă avantaje, așa că nu ezita să le iei în considerare.

Acum că știi ce criterii să iei în considerare în alegerea celui mai bun aparat de masaj pentru nevoile tale, te așteptăm în magazinul nostru cu o gamă variată de astfel de aparate care îți vor relaxa corpul și întregul organism și îți vor aduce rezultatele dorite.

Articolul anterior
Urmatorul articol
Inapoi la PEDAVO BLOG