Cos cumparaturi

Cosul este momentan gol

Cum te ajută o brățară de fitness să îți atingi obiectivele?

Cum te ajută o brățară de fitness să îți atingi obiectivele?

 

 

Un nou an vine de obicei cu rezoluții impresionante – vreau să slăbesc 10 kg în 2 luni, vreau să îmi tonifiez musculatura, vreau să merg la sală de 5 ori pe săptămână și să mănânc sănătos. De cele mai multe ori, ajungem la începutul lunii martie  și vedem că nu am bifat nimic de pe listă. Ca să ajungi să te simți bine în pielea ta ai nevoie de perseverență, de consistență și cel mai important, de stabilirea unor obiective realiste. Pașii mici duc întotdeauna spre lucruri mărețe.

Astăzi îți vom vorbi despre cum te poate ajuta o brățară de fitness să îți atingi obiectivele atunci când vine vorba de sănătate și mișcare fizică.

Ce este o brățară fitness?

O brățară de fitness este un dispozitiv care utilizează senzori pentru a-ți urmări mișcările. Dispozitivul colectează date și le convertește în pași, calorii, informații despre calitatea somnului și activitatea generală pe care o desfășori pe parcursul zilei. Unele trackere au chiar și un senzor numit "altimetru" care vă măsoară altitudinea, urmărind astfel numărul de trepte pe care le-ai urcat. Alarmele îți reamintesc despre o serie de lucruri importante ce te ajută să îți atingi obiectivele, cum ar fi: completarea numărului de pași, consumul de apă suficient, statul în picioare, mersul pe jos, dormitul la ora potrivită și multe altele.

Cum te ajută o brățară de fitness să îți atingi obiectivele?

O brățară de fitness te ajută să ții evidența progresului.

Cu o astfel de brățară vei reuși să ții mereu pasul cu obiectivele pe care aceasta le proiectează. O  reamintire regulată îți stimulează nivelul de motivație. Ziua e pe final, iar brățara te-a atenționat că mai ai nevoie de 1.000 pași pentru a-ți atinge obiectivul zilnic? Te ridici mult mai repede de pe scaun sau din pat și pleci la o plimbare scurtă. O brățară de fitness înregistrează statisticile privind exercițiile fizice. Aceasta generează info-grafice și rapoarte detaliate, astfel încât să ai întotdeauna o viziune de ansamblu asupra evoluției tale. În momentul în care vezi progresul, vei fi mult mai motivat să continui.

O brățară de fitness te ajută să îți monitorizezi starea de sănătate.

O brățară fitness îți permite să urmărești și să îți înregistrezi ritmul cardiac, caloriile arse zilnic și numărul de pași. Aceste statistici te ajută să te ții de o dietă mai sănătoasă, să faci mai multe exerciții fizice și să dormi mai bine. La final, vei observa schimbări benefice nu doar asupra fizicului, ci și asupra stării de sănătate. Mișcare zilnică, hidratarea și odihna suficientă chiar pot face minuni asupra organismului tău.

O simplă brățară, cum este aceasta, purtată zilnic la mână te va ajuta să fii proactiv și să îți valorifici mai bine timpul. Procastinarea va dispărea cu timpul din agenda ta, în momentul în care vei începe să observi progresul. Săptămâna aceasta ai mers în fiecare zi 10.000 pași, ai mâncat echilibrat, iar cântarul deja înregistrează cu 1 kg mai puțin. Săptămâna viitoare progresul va fi și mai mare. Cu toate acestea, ar fi bine să menții un echilibru – de multe ori începem în forță și ne pierdem motivație pe parcurs. O astfel de brățară de fitness te va ajuta să fii consecvent în activități. Fă primul pas și alege o brățară de fitness potrivită nevoilor tale.

 

 

 

Articolul anterior
Urmatorul articol
Inapoi la PEDAVO BLOG