Cos cumparaturi

Cosul este momentan gol

Sfaturi pentru alegerea corectă a unui sistem de supraveghere

Sfaturi pentru alegerea corectă a unui sistem de supraveghere

Sistemul de supraveghere nu a fost niciodată un moft, ci un mod eficient și ieftin de a-ți proteja locuința de hoți. Dacă îți instalezi un astfel de sistem, vei pleca liniștit de acasă în concediu, fără să te mai gândești mereu dacă lucrurile tale sunt în siguranță – din nefericire, din ce în ce mai multe locuințe cad pradă hoților, așa că ar fi bine să îți pregătești casa corespunzător. Nu vorbim doar de hoți, ci și de incidente sau situații neplăcute care pot să apară în perioada în care ești plecat, cum ar fi un incendiu. Cu ajutorul unui sistem de supraveghere poți vedea în timp real ce se întâmplă la tine acasă. În continuare avem pentru tine câteva sfaturi care te vor ajuta să alegi sistemul de supraveghere potrivit pentru locuința ta:

Analizează cu atenție specificațiile tehnice

Primul lucru pe care trebuie să îl faci atunci când vrei să cumperi un sistem de supraveghere este să analizezi specificațiile tehnice și funcțiile suplimentare. Rezoluția este unul dintre criteriile cele mai importante pe care trebuie să le ai în vedere – cu când numărul de pixeli este mai mare, cu atât este mai bună și mai clară imaginea. Rezoluția camerei trebuie să fie aleasă și în funcție de distanța pe care vrei să o acoperi. Spre exemplu, o cameră cu rezoluția de 1 megapixel este eficientă pentru o distanță de maxim 10 metri, dar nu îți va fi de ajutor în cazul în care vrei să acoperi o distanță de 25 metri – în această situație, este recomandată o cameră cu rezoluție de 5 megapixeli.

Optează pentru un sistem de supraveghere cu funcții suplimentare

Funcțiile suplimentare cresc eficiența unui sistem de supraveghere. Dacă îți dorești imagini clare și pe timp de noapte, ar fi bine să alegi o cameră cu funcția de ”Day&Night” sau cu funcția ”WDR” – o cameră cu o astfel de funcție uniformizează luminozitatea astfel încât să obțină cea mai bună imagine atât în zonele extrem de luminate, cât și în zonele întunecate. Îți mai recomandăm să iei în considerare și camerele wireless, cum este acest model, pentru că îți oferă posibilitatea de a vedea imaginile în timp real de pe telefonul tău, de oriunde te-ai afla. Senzorul de mișcare este și el important – un sistem de supraveghere cu un senzor de mișcare face captură foto și o trimite pe telefon instant. Pe timp de noapte, în momentul în care camera detectează o formă umană aflată în mișcare, aprinde leduri puternice, emite alerte sonore și îți trimite o alarmă pe telefon. În acest fel, poți fi sigur că nimeni nu se va mai apropia de locuința ta.

Dacă nu ești hotărât ce model de sistem de supraveghere este potrivit pentru locuința ta, poți opta pentru o soluție temporară, inovativă, dar eficientă și la un preț extrem de bun – camera falsă. Instalează o cameră falsă în fața și în spatele locuinței tale și vei vedea că hoții nu îți vor călca pragul (studiile au arătat că în proporție de 90%, hoții evită locuințele supravegheate video). Nimeni nu va ști că este o cameră falsă – după instalarea bateriilor, ledul va începe să clipească intermitent, exact ca la o cameră adevărată.

Siguranța locuinței tale trebuie să fie o prioritate – așa că, alege cea mai bună cameră de supraveghere și pleacă de acasă fără griji!

Articolul anterior
Urmatorul articol
Inapoi la PEDAVO BLOG