Cos cumparaturi

Cosul este momentan gol

Jocuri interactive de încercat în serile cu familia

Jocuri interactive de încercat în serile cu familia

Se apropie cu pași repezi iarna, un anotimp cu zile scurte și reci ce ne determină să petrecem cât mai mult timp în casă. Așa că, de ce să nu transformăm aceste seri în momente distractive alături de familie sau de prieteni? Astăzi îți vom recomanda câteva jocuri interactive pe care trebuie neapărat să le încerci pentru că te vor ajuta să te relaxezi și să uiți de vremea urâtă de afară!

Twister este jocul perfect pentru persoanele care petrec prea mult timp pe scaun sau pe canapea. Este un joc de abilitate fizică, distractiv, ce te provoacă și te înnoadă la propriu. A apărut prima dată în 1964 și de atunci a continuat să distreze atât adulți, cât și copii. Twister te provoacă să te apleci, să te întinzi și să ajungi în poziții pe care nu le-ai fi crezut vreodată posibile. În plus, acest joc te poate ajuta să arzi serios calorii dacă te implici cu adevărat. Un joc de Twister durează în medie 30-40 minute, deci este un motiv serios să bifezi și acele momente de mișcare fizică zilnică. Poți opta pentru varianta clasică de Twister, pe care o poți găsi și în magazinul nostru, aici, sau pentru variantele moderne care te provoacă să te răsucești sau să te întorci cu diverse obiecte în jurul gleznei.

Dacă nu te pasionează atât de mult jocurile de socializare, cum este Twister, atunci poate Scrabble îți face mai mult cu ochiul. Scrabble este jocul de cuvinte numărul 1 în lume și te provoacă să creezi cuvinte intercalate pe tablă cu ajutorul jetoanelor cu litere pentru a câștiga cât mai multe puncte. Singura regulă ce trebuie bifată este ca toate cuvintele de pe tabla de joc să aibă sens și să existe în dicționar. Acest joc este potrivit atât pentru adulți, dar mai ales pentru copii pentru că antrenează gândirea și dezvoltă vocabularul. În plus, este ocazia perfectă pentru părinți să petreacă câteva momente plăcute alături de cei mici. Dacă nu ai un joc de Scrabble în casă, îl poți cumpăra de aici, la un preț extrem de bun.

Jocurile de strategie nu puteau să lipsească din lista cu recomandări, iar aici ne vom opri asupra unui joc clasic, ce datează de peste 100 ani – Monopoly, dar și asupra unui joc ce a atras atenția tuturor în ultimii ani – Catan. Ambele jocuri au la bază crearea de strategii, iar câștigătorul nu este de fapt jucătorul cel mai norocos, ci jucătorul care și-a jucat cel mai bine șansele și a luat cele mai bune decizii. Un lucru interesant este că aceste jocuri ce fac de fapt parte din categoria ”boardgames” au început să fie și mai apreciate în această eră a tehnologiei, în care toată lumea caută să lase ecranele cât mai departe și să petreacă timp de calitate alături de prieteni sau familie.

Acestea sunt recomandările noastre de jocuri pentru serile în familie. Acum suntem curioși cum arată pentru voi serile reci de iarnă petrecute în familie și care sunt jocurile voastre interactive preferate! Ați încercat vreun joc din cele menționate de noi?

Articolul anterior
Urmatorul articol
Inapoi la PEDAVO BLOG