Cos cumparaturi

Cosul este momentan gol

Încă nu știi ce să îți iei de Black Friday? Iată câteva idei!

Încă nu știi ce să îți iei de Black Friday? Iată câteva idei!

Este acea perioadă din an în care magazinele se întrec în reduceri pentru a-și face clienții mulțumiți. Black Friday se întâmplă și la Pedavo, iar anul acesta vei găsi discount-uri masive la o gamă variată de produse până în data de 19 noiembrie. Știm cât de tentante sunt reducerile și cât de ușor poți depăși bugetul cumpărând lucruri de care poate nu ai nevoie, dar care au un preț bun. În cadrul săptămânii Black Friday la Pedavo am selectat doar produse care știm că îți vor fi de folos! Iată ce poți cumpăra la un preț mai mult decât accesibil!

  • Lămpi solare

Acum este cel mai bun moment să achiziționezi lămpi solare, iar în această perioadă vei găsi reduceri de 50%, chiar și mai mari. Lămpi solare de exterior, lămpi stradale, kit-uri solare sau proiectoare cu încărcare – produse de o calitate ridicată, la un preț mai mult decât accesibil. Majoritatea oamenilor cumpără lămpile solare primăvara, gândindu-se că vine vara și vor fi de folos. Noi îți recomandăm să cumperi inteligent, în acest sezon, pentru că vei găsi prețuri mult mai bune.

  • Electronice – accesorii de telefoane și laptop

Am pregătit reduceri semnificative și pentru produsele din categoria electronice, mai exact la accesorii de telefoane și de laptop. Dacă ești în căutarea unor căști fără fir cu tehnologie Bluetooth, le poți achiziona la un preț de 49 lei (redus de la 180 lei), iar dacă vrei o brățară fitness inteligentă și la un preț bun, poți opta pentru acest model, la 39 lei (redus de la 100 lei). Pe site-ul nostru vei găsi o gamă variată de astfel de produse cu reduceri mari, de care trebuie să profiți. De la baterii externe, până la masă de laptop, încărcătoare, căști sau mouse pad cu dispozitiv de încărcare wireless.

  • Drujbe

Vine iarna și o drujbă este de mare ajutor în orice gospodărie. Așa că, am redus prețurile și la această categorie de produse. Până vineri poți beneficia de reduceri mai mari de 50% la drujbele pe benzină. Vom lua un singur exemplu pentru a vedea că discount-urile noastre sunt pe bune – drujba pe benzină Ural are acum un preț de 449 lei, redus de la 1.200 lei. Dacă nu știi ce tip de drujbă ți se potrivește, avem pe blog un articol despre alegerea celei mai bune drujbe pentru nevoile tale.

  • Sisteme de siguranță

Siguranța locuinței ar trebui să fie întotdeauna pe primul loc. De Black Friday beneficiezi de reduceri mari și la camerele de supraveghere sau alte sisteme ce te ajută să te simți confortabil în propria casă și să pleci fără griji în concediu. Așa că, nu mai amâna, securizează-ți casa corespunzător și ține departe persoanele rău voitoare.

Dacă ești client fidel Pedavo, știi deja că avem reduceri nu doar în această perioadă, ci pe toată durata anului. Dacă acum ne-ai descoperit, te invităm să navighezi prin magazinul nostru și te profiți de discount-urile speciale pe care le-am pregătit pentru această perioadă. Aici vei găsi întotdeauna produse de calitate, la un preț accesibil tuturor.

 

Articolul anterior
Urmatorul articol
Inapoi la PEDAVO BLOG