Informatii generale

Daca ati primit un produs defect va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 077275744 pentru a va putea schimba produsul.

Dacă ai primit un produs de la Pedavo și lipsesc accesorii din pachetul original, te rugăm să ne contactezi telefonic la numarul 077275744 dupa ce verifici lista accesoriilor pe care trebuia să le primești,Gasiti în pagina produsului comandat de pe site, secțiunea Specificații » Accesorii incluse / Conținut pachet, acolo veti vedea toate accesoriile.

O comanda activa poate fi anulata sau modificata telefonic la numarul 077275744

Daca ai primit alt produs decat cel comandat, iti recomandam sa ne contactezi pe numaraul de telefon 077275744

Va informam ca toate produsele comandate de pe site-ul Pedavo au garantie 6 luni in baza facturii, cu factura beneficiati si de garantie.

In cazul in care sunteti nemultumit de produsul achizitionat de pe site-ul Pedavo iar acesta este functional putem face un retur prin care va vom restitui banii dar totodata vi se va retine taxa de transport pe care ati platit-o la achizitionarea produsului, totul este conform legislatiei in viguare si procedurii pe care o intalniti in mediul online.

Ne puteti scrie pe chat-ul de pe site sau ne puteti contacta la numarul 077275744

aca produsul se afla in perioada de garantie, il poti trimite la adresa Petrachioaia, Judetul Ilfov, str. Ancu Miron, nr. 508 cand produsul va fi preluat de catre noi acesta va fi trimis in centrul de service autorizat.          Specificam faptul ca produsul poate fi predat doar printr-o firma de curierat, nu prin posta sau predare personala.

Un produs este eligibil pentru retur daca este in aceeasi stare in care a fost livrat (nu prezinta: zgarieturi, deteriorari, accesorii lipsa, ambalaj incomplet, socuri electrice) -Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat,-Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.- Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.- Nu se acceptă returul produselor Cosmetice, a celor din categoria Maternitate si de ingrijire personala dacă au fost utilizate, desigilate sau testate, din motive de protecție a sănătății clienților sau din motive de igienă.

Telefon