Cos cumparaturi

Cosul este momentan gol

Ce lanterna de cap sa folosesc la pescuit?

Ce lanterna de cap sa folosesc la pescuit?

 Se apropie sezonul de pescuit si nu te-ai decis ce lanterna de cap e mai potrivita?

Atunci când cumperi o lanternă de cap este nevoie să analizezi activitatea în care o vei folosi. Pentru că ai nevoie de performanțe specifice care te pot ajuta și nu încurca.

După cum îți poți da seama, este total diferit să folosești o frontală atunci când practici pescuitul sportiv, față de o situație în care, să spunem, ai nevoie de o soluție de iluminat când repari ceva la mașina ta.

Alegând în mod documentat economisești bani și îți ușurezi activitatea. Așadar, află ce caracteristici trebuie să aibă lanterna de cap, dacă urmează să o folosești când mergi la pescuit.

Alegerea frontalei pentru pescuit nocturn
În primul rând, având în vedere mediul în care lanterna va fi folosită, aceasta trebuie să fie rezistentă la apă. Verifică această caracteristică și alege mai mult decât protecție împotriva umezelii – s-ar putea să experimentezi situații în care lanterna intră cu totul în apă.

Alege o lanternă de cap cu LED care să permită atât focalizarea fascicolului luminos, dar și ajustarea intensității luminoase. Îți recomand produsele dotate cu funcția zoom și cu mai multe trepte de putere.

Optează pentru o frontală cu mai multe LED-uri (să spunem că, un minimum de 3 LED-uri ar fi suficient). Astfel, ești sigur de eficiența lanternei indiferent de situație.

Având în vedere că vei fi departe de surse de energie, nu uita acumulatorul de rezervă, sau bateriile suplimentare.

În cazul în care ai un buget ceva mai permisiv, achiziționează o soluție de iluminat rezistentă la șocuri mecanice. Acestea sunt confecționate din metal și asigură o durată lungă de viață, chiar și atunci când nu ești cel mai atent în manevrarea lanternei.


Indiferent de produsul pe care îl cauți, pedavo.ro te așteaptă cu o gamă variată de soluții de iluminat, produse electrice, servicii pentru automatizări și conectică, dar și accesorii dedicate domeniului auto.

Urmatorul articol
Inapoi la PEDAVO BLOG