Cos cumparaturi

Cosul este momentan gol

3 motive care te vor determina să îți instalezi o cameră auto

3 motive care te vor determina să îți instalezi o cameră auto

Camerele auto au devenit foarte populare în ultimul timp, mai ales în rândul șoferilor care își petrec mult timp pe drumuri. Dacă nu ți-ai instalat încă o cameră video auto, cu siguranță următoarele argumente te vor face să iei în considerare această variantă. Aceste echipamente video nu mai reprezintă doar un moft, ci chiar o necesitate în zilele noastre. Iată care sunt cele mai importante motive pentru care ar trebui să îți montezi o cameră auto:

  1. În cazul unui incident rutier, ai dovezile în mână.

În trafic nu te poți baza pe bunăvoința oamenilor. De multe ori se poate întâmpla să fii implicat într-un accident fără să ai vreo vină, iar celălalt șofer să nu fie de acord cu tine. Nu are rost să începi o dispută, ci pur și simplu să mergi în instanță cu înregistrarea video dacă nu reușești deloc să te înțelegi pe cale amiabilă. Acesta este de fapt și principalul motiv pentru care șoferii optează pentru o cameră auto – este cea mai eficientă și puternică dovadă pe care o poți avea în apărarea ta.

Camera auto începe să filmeze încă din momentul în care pornești motorul mașinii, însă există și opțiunea să o lași să înregistreze non stop, chiar și în momentele în care nu conduci. În astfel de situații, înregistrarea îți poate fi de folos dacă cineva te lovește în parcare și pleacă fără a-ți lăsa datele de contact.

  1. Șoferii indisciplinați pot fi corectați.

Din păcate, încă există în trafic șoferi care nu sunt disciplinați, executează tot felul de mișcări periculoase și pun în pericol restul participanților la trafic. Astfel de șoferi ar trebui să fie raportați înainte de a fi mult prea târziu. Este adevărat că în unele cazuri (destul de puține), șoferii gonesc pe stradă cu un motiv urgent, însă în restul situațiilor vorbim mai mult de teribilism. Șicănările în trafic sau manevrele periculoase pot fi oprite cu ajutorul unor filmări realizate de camera auto. Mulți șoferi evită să raporteze comportamentul iresponsabil al unor șoferi pentru că se tem să nu intre în belele, însă dacă continuăm să închidem ochii mereu, șoselele vor fi întotdeauna un loc primejdios, cu un risc mare de accidente.  

  1. Drumețiile pot fi înregistrate și păstrate ca amintiri.

Un motiv plăcut pentru care ar fi bine să optezi pentru o cameră auto este faptul că poți filma orice drumeție pe care o faci singur, alături de prieteni sau de familie! Uneori drumurile pot fi spectaculoase, așa că, de ce să nu le înregistrăm și să le păstrăm drept amintiri prețioase? O cameră auto este o mină de aur mai ales pentru șoferii care obișnuiesc să exploreze și să călătorească cât mai mult.

Acestea fiind spuse, suntem curioși să auzim și de la tine care este motivul pentru care ai optat pentru o cameră video și cum ți-a fost de folos până acum. Dacă nu ai instalat încă până acum o cameră video, suntem curioși să vedem dacă vreunul dintre aceste motive te-a convins să o faci! Noi îți stăm la dispoziție cu o gamă variată de camere auto ce pot ajuta să ai parte de un condus în siguranță! Alege-o pe cea care ți se potrivește cel mai bine!

 

Articolul anterior
Urmatorul articol
Inapoi la PEDAVO BLOG